Den Dekker Assurantien
Kloosterstraat 17
5408 BA Volkel

T: 0413 274565
F: 0413 273496

De hypotheek op maat
Een hypotheek is tegenwoordig veel meer dan alleen de financiering van uw huis. Veel mensen gebruiken hun hypotheek als basis van hun complete financiële zekerheid. Hoe uw leven zich ook ontwikkeld. Studeren, samenwonen, trouwen, kinderen krijgen, eerder stoppen met werken; iedere levensfase brengt andere kosten met zich mee. U doet er dan ook goed aan uw financiën zo in te richten dat er een stabiele en solide inkomenspositie ontstaat, ongeacht de veranderingen in uw omstandigheden.

Objectief advies
Den Dekker Assurantiën is een onafhankelijk adviesbureau. Wij doen zaken met diverse toonaangevende banken en verzekeringsmaatschappijen. Daardoor zijn wij niet gebonden aan een bepaalde hypotheekvorm. Wij zetten alle mogelijke hypotheken voor u op een rijtje en adviseren u welke hypotheek het beste bij ú past. Daarbij zetten wij duidelijk uiteen welke voor- en nadelen aan iedere hypotheekvorm verbonden zijn.

De aankoop van een huis is een grote beslissing die je slechts één of een paar keer neemt in je leven. Je moet een groot bedrag financieren en zit voor vele jaren vast aan de gekozen hypotheekvorm. Wij adviseren u dan ook de financiering niet overhaast, maar met beleid te kiezen. Een goed advies levert de juiste hypotheekvorm op die ook op je toekomstige situatie inspeelt.

Onze mening is dat het van het grootste belang is dat u wéét waar u voor kiest! Vragen staan daarom vrij voor, tijdens én na het hypotheekadviesgesprek. Wij zijn er voor ú!

  • voor de aankoop van uw eerste huis
  • voor de aankoop van een nieuwbouwwoning
  • voor de aankoop van een volgend huis
  • voor de financiering van een verbouwing
  • voor de aankoop van uw huurhuis
  • voor de oversluiting van uw bestaande dure hypotheek

 

Informeer bij ons voor de laatste rentestanden.
Neem vrijblijvend contact op met Den Dekker Assurantiën voor uw hypotheekvragen.