Meld je schade bij Den Dekker Assurantiën, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op;

Den Dekker Assurantiën - Kloosterstraat 17 - 5408 BA Volkel - Tel: 0413 274565

Het complete aanbod van RegioBank in Volkel

RegioBank hecht net als wij veel waarde aan een persoonlijke manier van zakendoen, waarbij klant en dienstverlener een goede band hebben. Omdat we elkaar kennen, kunnen wij beter inschatten waar u behoefte aan heeft, en is ons financiële advies meer to-the-point. Wij bieden via RegioBank mogelijkheden om te sparen, betaalrekeningen te openen en om een hypotheek af te sluiten.

Sparen

10% van uw netto inkomen. Dat is één van de richtlijnen die u kunt volgen voor de opbouw van een gezonde buffer. Afhankelijk van diverse randvoorwaarden, geldt ander advies. Heeft u een koophuis of een huurhuis, een partner of niet, kinderen of geen kinderen, studieschuld of geen studieschuld? Het zijn vragen die we u stellen als u op zoek bent naar een goed spaaradvies. Sluit u een nieuwe rekening af? De producten van RegioBank hebben heldere voorwaarden en gunstige tarieven. Heeft u een vraag voor ons?

Betalen

RegioBank is een bank met een bijzondere formule, alle moderne producten van een grote bank, gecombineerd met onze persoonlijke dienstverlening.  Naast onze producten als hypotheken, verzekeringen en algemeen financieel advies, kunt u bij de RegioBank heel goed terecht voor een betaalrekening,  spaarrekening,  banksparen, gouden handdruksparen en lijfrentesparen en uiteraard krijgt u de mogelijkheid om online te bankieren.
 
Ook als u (startend) ondernemer bent, kunt u uitstekend terecht bij de RegioBank voor totaaladvies op particulier én zakelijk gebied.

Wij luisteren naar uw wensen en brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u de juiste keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. 

Kijk hier voor meer specifieke informatie over de RegioBank.