Je kunt bij Den Dekker Assurantiën veel verschillende verzekeringen afsluiten

Den Dekker Assurantiën - Kloosterstraat 17 - 5408 BA Volkel - Tel: 0413 274565

Den Dekker Assurantiën in Volkel verzorgt hypotheken op maat

Een hypotheek is tegenwoordig veel meer dan alleen de financiering van uw huis. Veel mensen gebruiken hun hypotheek als basis van hun complete financiële zekerheid. Want iedere levensfase brengt andere kosten met zich mee. Studeren, samenwonen, trouwen, kinderen krijgen, eerder stoppen met werken. U doet er goed aan uw financiën zo in te richten dat er een stabiele en solide inkomenspositie ontstaat, ongeacht de veranderingen.

Objectief advies voor een stabiele uitgangspositie

Den Dekker Assurantiën is een Erkend Hypotheekadviseur. Wij doen zaken met diverse toonaangevende banken en verzekeringsmaatschappijen. Daardoor zijn wij niet gebonden aan een bepaalde hypotheekvorm. Wij zetten alle mogelijke hypotheken voor u op een rijtje en adviseren u welke hypotheek het beste bij u past. Daarbij zetten wij duidelijk uiteen welke voor- en nadelen aan iedere hypotheekvorm verbonden zijn.

Neem uw tijd

De aankoop van een huis is een grote beslissing die u slechts één of een paar keer neemt in uw leven. U moet een groot bedrag financieren en wijdt u voor jaren toe aan de gekozen hypotheekvorm. Wij adviseren u dan ook de financiering met beleid te kiezen. Een goed advies levert de juiste hypotheekvorm op die ook op uw toekomstige situatie is afgestemd.

Onze mening is dat het van het grootste belang is dat u wéét waar u voor kiest! Daarom beantwoorden we al uw vragen, voor, tijdens en na het hypotheekadviesgesprek. 

Den Dekker Assurantiën helpt bij hypotheken voor

  • de aankoop van uw eerste huis
  • de aankoop van een nieuwbouwwoning
  • de aankoop van een volgend huis
  • de financiering van een verbouwing
  • de aankoop van uw huurhuis
  • de oversluiting van uw bestaande dure hypotheek

U kunt altijd bij ons informeren over de laatste rentestanden of andere vragen over de hypotheek van uw huis.