Den Dekker Assurantiën - Kloosterstraat 17 - 5408 BA Volkel - Tel: 0413 274565

Het team van Den Dekker Assurantiën zet zich voor u in

Ontmoet het team van Den Dekker Assurantiën. Wij helpen u op een persoonlijke manier aan de beste oplossing voor uw situatie.

Tini den Dekker

Jolique den Dekker


Vanaf mijn tienerjaren heb ik op het assurantiekantoor van mijn vader gewerkt. Daarna samen met mijn man, Tini den Dekker, voor onszelf begonnen wat wij nog steeds heel leuk vinden. Ik ben graag mensen van dienst.

In het verleden heb ik alles op kantoor gedaan, behalve hypotheken. Nu richt ik mij vooral op de boekhouding en de back-office en de taken die bij een office manager horen.
Inmiddels ben ik oma geworden en mag 2 x per week oppassen wat ik heel graag doe.

E-mailadres: jolique@dendekkerassurantien.nl 

 

Anne van der Meer

Mijn naam is Anne van der Meer en ik woon in Volkel. 
Het kantoor van Den Dekker Assurantiën heb ik van kleins af aan meegekregen, omdat mijn ouders dit kantoor hebben opgebouwd. Het is voor mij bijzonder om met hen samen te kunnen werken.

Al een aantal jaren ben ik, in eerste instantie als bijbaan naast mijn studie, maar later fulltime werkzaam op kantoor. Na moeder te zijn geworden van twee prachtige kindjes waar ik enorm van geniet, werk ik 3 dagen per week.

Mijn werkzaamheden zijn heel divers en dat is ook wat ik leuk vind aan mijn werk. Daarnaast vind ik het ook leuk om contact te hebben met de klant en deze zo goed mogelijk te helpen op een manier zoals je zelf ook geholpen zou willen worden. 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Lekker wandelen, fietsen en tijd doorbrengen in mijn (moes)tuintje. Het liefst samen met mijn lieve man en kindjes. Verder houd ik van lekker eten (wie niet?!) en kan ik genieten van een goed boek, mooie film en muziek. 

E-mailadres: anne@dendekkerassurantien.nl

Patrick van Gaalen

Mijn naam is Patrick van Gaalen en ik ben woonachtig in Veghel. Sinds 1 september 2015 ben ik werkzaam bij Den Dekker Assurantiën als relatiebeheerder en adviseur. Al geruime tijd ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche en heb hiervoor gewerkt als binnendienst medewerker bij een verzekeringskantoor in Boxtel.

Het leukste aan mijn werk is de diversiteit van werkzaamheden en het contact met klanten. Ik zie het als mijn uitdaging om voor u de beste verzekering te vinden en een eventuele schade zo goed en snel mogelijk af te wikkelen. U kunt hierbij rekenen op mijn jarenlange ervaring, actuele vakkennis en, misschien nog wel belangrijker, mijn loyaliteit en betrokkenheid.

E-mailadres: patrick@dendekkerassurantien.nl

Corina Hoek

Als bankmedewerkster voor RegioBank, Den Dekker Assurantiën te Volkel, heb ik een gevarieerde functie waar ik mij helemaal in kan vinden. Het contact met klanten staat centraal, ik hou van de interactie tussen mensen. Dankzij mijn ervaring en kennis kan ik een gedegen advies geven en dat transparant presenteren.

Ik ga voor praktische oplossingen waar de klant ook echt wat aan heeft en daar haal ik mijn voldoening en werkplezier uit!

Om te ontspannen wandel en fiets ik graag, geniet ik van een lekker etentje, een dagje of weekend met de motor of camper er tussen uit naar leuke plekjes. Hiermee laad ik mijn accu weer op en kan ik er weer helemaal voor gaan.

E-mailadres: corina@dendekkerassurantien.nl

Gea van Mensvoort

Met veel plezier werk ik sinds mei 2017 als Financieel Adviseur bij Den Dekker Assurantiën. 
Voor een vrijblijvend hypotheekadvies of andere vragen op financieel gebied ben je bij mij aan het juiste adres. 

Als erkend financieel adviseur en financieel planner met een jarenlange werkervaring in de financiële dienstverlening kan ik in elke situatie een gesprekspartner voor je zijn. Door mijn kennis en ervaring ben ik in staat een passend, persoonlijk advies te geven. Mijn streven daarbij is het opbouwen van een duurzame relatie. 

Een tevreden klant, daar krijg ik energie van!
In mijn privéleven haal ik mijn passie vooral uit mijn gezin en onze gezamenlijke hobby paardensport. 

Ook zet ik me in mijn vrije tijd graag in voor mensen. De inzet van vrijwilligers in onze samenleving is onmisbaar. Ik vind het belangrijk om daaraan bij te dragen. Bovendien leer je ervan en helpen mijn ervaringen me weer in mijn werk.

E-mailadres: gea@dendekkerassurantien.nl

Cindy van den Nieuwenhof

Mijn naam is Cindy van den Nieuwenhof en ik ben woonachtig in Uden.
Met veel plezier werk ik sinds 1 januari 2020 bij Den Dekker Assurantiën in Volkel als Allround binnendienst medewerker verzekeringen.

Hiervoor heb ik jarenlang gewerkt als commercieel binnendienst bij een verzekeringskantoor in Uden. Het leuke van een kleiner kantoor is dat mijn werkzaamheden heel divers zijn en het contact met de klant. In mijn vrije tijd wandel, fiets en kook ik graag. Verder kan ik genieten van een lekker etentje, een goed boek en ga graag op vakantie.

E-mailadres: cindy@dendekkerassurantien.nl