Den Dekker Assurantiën - Kloosterstraat 17 - 5408 BA Volkel - Tel: 0413-27 45 65

Alle verzekeringen voor bedrijven en particulieren

In welke situatie u ook zit, Den Dekker Assurantiën denkt mee over welke onderdelen u zich het beste wel verzekert, en welke niet. Sommige risico’s kunt en wilt u namelijk zelf dragen, maar bij andere is het juist verstandiger ze te dekken. Wij bemiddelen in verzekeringen en beoordelen afgesloten verzekeringspakketten op hun functionaliteit. Vaak voeren wij daarvoor risico-analyses uit.

DIRECT UW EIGEN POLIS INZIEN BIJ NH1816

Uzelf verzekeren als individu of gezin

Een inbraak of een brand in uw woning, een verkeersongeval, of juist schade die door uw toedoen aan een ander is toegebracht. Den Dekker Assurantiën kent de risico’s voor particulieren goed en adviseert u graag.

 

Risico-analyse

Laat bij ons uw huidige verzekeringspakket vrijblijvend nakijken, zodat u de juiste dekking hebt, zonder te veel te betalen. Het liefst adviseren we u via een grondige risico-analyse, waarbij we uw situatie afzetten tegen uw bestaande verzekering. Er bestaan namelijk veel soorten verzekeringen met veel kleine lettertjes en het is niet altijd gezegd dat u de juiste dekkingsgraad hebt. Wij zorgen ervoor dat u geen overdaad aan polissen hebt, maar wel goed gedekt bent.

NEEM CONTACT OP

Verzekeringen voor bedrijven

Als ondernemer zet u zich dag en nacht in voor uw bedrijf. De dagelijkse aansturing, planning en organisatie slurpen al uw tijd op. De zaken die u niet per se zelf hoeft te regelen, besteedt u daarom liever uit. Den Dekker Assurantiën biedt u daarvoor een complete dienstverlening. In goed overleg zorgen wij ervoor dat de belangrijkste risico’s gedekt zijn, zonder dat u dubbele polissen betaalt. Uw financiële voorzieningen zijn bij ons in goede handen.

NEEM CONTACT OP